Megyei felzárkózáspolitikai javaslatok

Előzetes javaslatok elkészítése és összeállítása a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Stratégiai Program módosítására.

A tanulmány tárgya a „Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan Jász-Nagykun-Szolnok Megyében” elnevezésű, EFOP-1.6.3-17-2017-00015 azonosítószámú pályázat keretében a Magyar Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégiában meghatározott célcsoportok felzárkózásának elősegítéséhez elkészített “Szolgáltatási Út Térkép” elnevezésű tanulmány alapján előzetes javaslatok elkészítése, összeállítása a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Stratégiai Program módosítására, abból a célból, hogy a fejlesztési dokumentumokban érvényesüljenek a lokális és horizontális felzárkózási szempontok, valamint a felzárkózási célok is hangsúlyosabbá váljanak.

KÉSZÜLT A „MEGYEI SZINTŰ FELZÁRKÓZÁS-POLITIKAI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK TÁMOGATÁSA A HELYI ESÉLYEGYENLŐSÉGI PROGRAMOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN”, EFOP-1.6.3-17-2017-00015 SZ. PROJEKT KERETÉBEN.