Dokumentumok

 • Megyei Esélyteremtő Paktum

  Magyarországon a Magyar Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia nevesíti az öt legsérülékenyebb társadalmi csoportot: romák-mélyszegénységben élők, fogyatékkal élők, gyerekek-fiatalok, idősek, nők. Ezen öt társadalmi csoport megsegítését Magyarországon felzárkózáspolitikának nevezzük. Jelen dokumentumContinue reading „Megyei Esélyteremtő Paktum”

  Olvassuk tovább…

 • Megyei felzárkózáspolitikai javaslatok

  Előzetes javaslatok elkészítése és összeállítása a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Stratégiai Program módosítására. A tanulmány tárgya a „Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségiContinue reading „Megyei felzárkózáspolitikai javaslatok”

  Olvassuk tovább…

 • Szolgáltatási Út Térkép

  EFOP-1.6.3-17-2017-00015 Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A társadalmi felzárkózás kérdése a 21. század egyik legnagyobb kihívása lesz a teljes magyar társadalom, a központiContinue reading „Szolgáltatási Út Térkép”

  Olvassuk tovább…