TÉRSÉGI JELENTŐSÉGŰ KERÉKPÁRUTAK TERVEZÉSE -JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

Projekt címe: TÉRSÉGI JELENTŐSÉGŰ KERÉKPÁRUTAK TERVEZÉSE –JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

Támogatási szerződés száma: AOFK_T//88-1/2020

Támogatás összege: 165.000.000 Ft

Támogatói Okirat az AOFK és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat között jött létre 2020. december 21-ei dátummal, 2021. június 30-ai teljesítési határidővel. A szakmai munka hátterét képezi a térségi jelentőségű kerékpárutak előkészítéséről szóló 1726/2020. (X. 30.) Korm. határozat 1. pontja.

A feladat keretében Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat (Kedvezményezett) valamint az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (Támogató) készítteti el a megyei önkormányzattal előzetesen leegyeztetett szakaszokra az engedélyes és kiviteli terveket az alábbi tartalom szerint:

  • Engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése (kerékpárforgalmi létesítmények, illetve szükség szerint környezetvédelmi és régészeti munkarészek, kapcsolódó műtárgyak, közművek tervezése, mennyiségszámítás, árazatlan és árazott költségvetési kiírás);
  • A szükséges engedélyek megszerzése, illetve az ehhez szükséges hatósági eljárásokban való közreműködés.
  • Kisajátítási tervek elkészítése és záradékoltatása.

Az elkészült tervek esetében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. korlátlan időtartamra, teljes körű, korlátozás nélküli, harmadik személyeknek átengedhető és harmadik személyekkel együttesen gyakorolható felhasználási jogot szerez. Így a terveket térítésmentesen át tudja adni az érintett települési önkormányzatoknak. Az építési engedélyek szintén a települési önkormányzatoknevére kerülhetnek kiadásra.

A projekt keretében megvalósult tervezési munka:

ÚtvonalTervezés szintje
Martfű-CibakházaEngedélyes és kiviteli terv
Tószeg-Tiszavárkony-Tiszajenő-TiszabögEngedélyes és kiviteli terv
Jászkisér-JászapátiEngedélyes és kiviteli terv

A projekt kezdési időpontja: 2020. december 01

A projekt befejezési időpontja: 2022. november 30.