HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


07.21.
2015.
XXI. JÁSZ VILÁGTALÁLKOZÓ
"Legközelebb szívemhez a jászok állnak" - Forrás: jaszsagonline.hu, hirado.hu
Jászalsószentgyörgy adott otthont a XXI. Jász Világtalálkozónak július 18-19-én. Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke a kétnapos rendezvény díszünnepségén arról beszélt, hogy a természethez hasonlóan a szeretetnek is rendje van, az ember szívéhez legközelebb a családjának, népének, nemzetének kell állnia. "Nekem, kunnak, magyarnak szívemhez legközelebb a jászok állnak" - fogalmazott, majd elmondta: a sorsközösség és a történelem két különböző helyről jött népet hozott össze, szorosabban, mint két testvért, és a szorgalmas, hazaszerető jászokat könnyű szeretni.

  
tovább >>
07.19.
2015.
IFJÚSÁGI DELEGÁCIÓ KÍNÁBÓL  
Egyik legaktívabb kapcsolattá vált a Shanxi tartományi - Forrás: jnszm.hu
Jász-Nagykun-Szolnok megye és a kínai Shanxi tartomány 2009. óta ápol hivatalos testvérkapcsolatot. Az eltelt időszakban a gazdaság, az agrárium és az egészségügy területén erősödött a közös munka. Mostantól újabb területtel, az ifjúságüggyel bővült az együttműködés.Július 17-én pénteken fiatalokból és kísérőikből delegációt fogadott a Megyeházán Kovács Sándor a megyei közgyűlés elnöke és Berec Zsolt alelnök. 
  
tovább >>
07.14.
2015.
NAGY UGRÁSSAL A TERMÉSZETES VIZEINKÉRT 
Tiszafüreden szervezett csobbanást a megyei önkormányzat 
Immár egy évtizedes hagyomány egy nagy, közös csobbanással ünnepelni az európai folyókat és vizes élőhelyeket. Idén a WWF Magyarország szervezésében újra megszólították hazánk településeit, megyéit, hogy legyenek részesei egy " Nagy Ugrás"-sal" az ember és a természetes környezet közötti harmónia újraélesztésének.A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Tiszafüred várossal közösen hirdette meg a "Nagy Ugrás"-t a Halas Napok zárónapján,július 12-én 15 órakor, ahol Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke is részt vett az eseményen. 
  
tovább >>
07.02.
2015.
KÖZTISZTVISELŐK NAPJA 
Több munkatárs is évfordulót ünnepelt a köz szolgálatában - Forrás: jnszm.hu
A Köztisztviselők Napja alkalmából, a Megyeházán július 2-án megtartott megyei önkormányzati hivatali ünnepségen Lakatos István, a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda vezetője 30 éves "Közigazgatás szolgálatáért" emléklapot vette át. Kormos Lívia, a Közgyűlési és Pénzügyi Iroda munkatársa pedig 15 éves évfordulóját ünnepelte. A rendezvényen a hivatal munkatársai mellett jelen volt Rentzné Dr. Bezdán Edit megyei főjegyző, Berec Zsolt Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Csoór György, a megyei közgyűlés társadalmi alelnöke és  Dr. Molnár Zoltán megyei aljegyző is. 
  
tovább >>
04.16.
2015.
ELINDULT A MEGYE ÚJ TURISZTIKAI PORTÁLJA
www.alfoldszive.hu- Forrás: jnszm.hu 
Közös sajtótájékoztatót keretében tájékoztatta a nyilvánosságot ma délelőtt Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
2015. July
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC