Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!
Kattintásra továbblép az Országgyűlési Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Önkormányzati Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Európai Parlamenti Választások 2014 oldalra!
Kattintásra tovább lép a tervezésre!


Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Intézményeink

Képgaléria


08.18.
2014.
KITÜNTETÉSEK A MEGYEI MEGEMLÉKEZÉSEN  
Negyvenheten kaptak elismerést kiemelkedő munkájukért - Forrás: jnszm.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat  ünnepi megemlékezést tartott ma délelőtt a Megyeháza dísztermében az augusztus 20-i állami ünnepséghez kapcsolódóan. A rendezvényen ünnepi köszöntőt mondott Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke. Ezt követően adták át a megyei önkormányzat 13 kitüntető díját és 4 kitüntető címét. Összesen 47-en részesültek elismerésben. Képgaléria elérhető a www.facebook.com/jnszm oldalon.

  
tovább >>
08.06.
2014.
ELISMERÉS A FRANCIA-MAGYAR KAPCSOLATOK ÁPOLÁSÁÉRT
Cécile Dutrech tanszeradománnyal érkezett - Forrás: jnszm.hu

 A Jászkun Picard Magyar-Francia Baráti Társaság a két nemzet közötti kapcsolatok ápolásáért elismerést adományozott Cécile Józsa-Dutrech asszonynak, az "Escapade Hongrois" elnevezésű, Dél-Franciaországban működő egyesület elnökének. A kitüntetést Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke nyújtotta át ma délelőtt a Megyeházán. A francia egyesület tanszeradományt is hozott, melyből a megye több településén élő rászoruló család is részesül.

  
tovább >>
07.26.
2014.
ÁTADTÁK SZOLNOK LEGNAGYOBB ÁRVÍZVÉDELMI BERUHÁZÁSÁT 
Megszépült a Tiszaparti sétány - Forrás: sajtóközlemény

 A 2000-ben Szolnokon, 1041 centiméterrel tetőző rekord tiszai árvizet követő rekonstrukciós munkák során a megyeszékhely térségében több helyszínen megtörtént a védművek előírásoknak megfelelő kiépítése, ám nem mindenütt. A magas szintű árvízvédelmi biztonságot a most befejezett beruházással sikerült megteremteni.

  
tovább >>
07.18.
2014.
MEGYEI PROGRAMAJÁNLÓ 
Koncert, utcabál, tánc, zene, mulatság vár mindenkit ezen a hétvégén 

Programok tömegét kínálja Jász-Nagykun-Szolnok megye ezen a hétvégén is az érdeklődőknek, a szabadságukat, pihenésüket itt töltőknek. Folytatódik az Abádszalóki Nyár, mezőtúron utcabál lesz, Cserkeszőlőn vitéz napokat tartanak, Tiszaderzsen Kárásznap, Szolnokon a Tiszaparti Nyár keretében a Napoleon Boulevard koncert ígér kellemes időtöltést.

  
tovább >>
07.17.
2014.
TISZA-TAVI TEMPLOMOK ÚTJÁN PROJEKT   
65 évvel ezelőtti üzenetre leltek Tomajmonostorán - Forrás: sajtóanyag

 A napokban Tomajmonostorán, a katolikus templom felújítása közben a toronyban, a keresztgömbben találtak egy levelekkel, üzenetekkel teli kis üveget. Amikor ilyen pillanatot élünk át, sok mindenen elgondolkodunk – mondta köszöntőjében Kovács Sándor Tisza-tavi miniszteri megbízott, a megyei közgyűlés elnöke. Emlékezünk az előttünk élőkre, a templomot építőkre és bízunk abban, hogy a mi kezünk munkáját is megbecsülik az utánunk jövőnk – mondta a megyei elnök ma délelőtt a Fazekas Szabolccsal, Tomajmonostora polgármesterével közösen megtartott sajtótájékoztatón.

  
tovább >>

Pályázati információk


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

MoTuWeThFrSaSu
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
2014. August

Kérjük írja le véleményét új oldalunkról online vendégkönyvünkbe:A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC