HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


11.25.
2015.
TOP INFORMÁCIÓS NAP 
54 milliárd a megye, 15 milliárd a megyeszékhely kerete - Forrás: jnszm.hu 
A Magyar Államkincstár a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program hamarosan megjelenő pályázataival kapcsolatban megyei információs napokat szervez. Az országos roadshow első állomása Jász-Nagykun-Szolnok megye volt november 24-én. A megjelenteket Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. 

  
tovább >>
11.15.
2015.
NE GYÓGYÍTSUK,HANEM ELŐZZÜK MEG A BETEGSÉGET! 
Kistelepülési egészségügyi szűrőprogram - Forrás: jaszsagonline.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2009-ben indította útjára a megye kistelepülésein élők esélyegyenlőségének javítását célzó egészségügyi szűrőprogramját – tájékoztatta a jelenlévőket Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke a szűrőprogram 2015. évi utolsó állomásán tartott sajtótájékoztatón,Pusztamonostoron. Példaértékű összefogásnak nevezte és külön köszönetét fejezte ki a Hetényi Géza Kórház dolgozóinak önkéntes munkájukért.
  
tovább >>
11.13.
2015.
HAZAI FORRÁSBÓL FOLYTATÓDHAT AZ M4-ES ÚT  
Homolya Róbert miniszterelnöki biztos volt a megyei közgyűlés vendége
Soros ülését tartotta ma  délelőtt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. Tájékoztató hangzott el az M4-es gyorsforgalmi út megvalósításának jelenlegi helyzetéről. Emellett téma volt a megye állami közúthálózatának, valamint a megye lakosainak egészségi állapota és a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez. 
  
tovább >>
11.04.
2015.
EMLÉKEZÉS '56-RA
Mécsesek égtek az áldozatokért 
Ötvenkilenc évvel ezelőtt november 4-én ért véget az 1956-os forradalom, ekkor kezdődött meg a valójában ki sem vonult szovjet hadsereg árnyékában a megtorlás. Szolnokon is megemlékeztek a mártírokról, a kivégzettekről, a harcokban elesettekről. Berec Zsolt és dr.Csoór György,a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnökei is mécsest gyújtottak az áldozatok emlékére a november 4-én délután Szolnokon, az '56-osok terén tartott ünnepségen.
  
tovább >>
10.29.
2015.
KITÜNTETETTEKET KÖSZÖNTÖTTEK A MEGYEHÁZÁN 
Harmincan kaptak rangos elismerést megyénkből  - Forrás: jnszm.hu
Az elmúlt fél évben állami vagy megyei szintű elismerésben részesült szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei kötődésű szakembereket köszöntött tegnap a Megyeházán Dr.Kállai Mária megyei kormánymegbízott, Dr.Bene Ildikó, országgyűlési képviselő, Dr.Csoór György, a megyei közgyűlés társadalmi alelnöke és Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere. 
  
tovább >>
10.15.
2015.
TISZTÚJÍTÁS A TURISZTIKAI EGYESÜLETBEN 
Sebestyén Ferenc váltja Fejér Andort az elnöki poszton - Forrás: jnszm.hu
Tisztújítással egybekötött közgyűlést tartott ma a megye turisztikai marketing feladatait ellátó "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület a Megyeházán. Összeférhetetlenség miatt Fejér Andor átadta a stafétabotot Sebestyén Ferencnek, a JNSZ Megyei Területfejlesztési Ügynökség vezető menedzserének az egyesület elnöki székében, ugyanakkor az Ellenőrző Bizottság élén folytathatja munkáját. 
  
tovább >>
10.09.
2015.
TELEFONSZÁM VÁLTOZÁS! 
A hivatali vezetékes számok megváltoztak a mai nappal - Forrás: jnszm.hu
Október 9-én 14.00 órától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek és a megyei önkormányzati hivatal munkatársainak vezetékes telefonszáma megváltozott. Részletekért, kérjük kattintson a tovább gombra!
  
tovább >>
09.15.
2015.
DEBÜTÁLT A MEGYEI ÉRTÉKEKET BEMUTATÓ KÖNYV ÉS FILM  
Hat új taggal bővült a megyei értéktár - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár Bizottság munkáját és a megyei értékek népszerűsítését szolgáló promóciós eszközökről és az értéktárba frissen felvett újdonságokról tartott ma sajtótájékoztatót Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Rózsa Lajos, a megyei értéktár bizottság nemrégiben megválasztott elnöke. Emellett a szeptember 12-én második alkalommal megrendezett Magyar Értékek Napjáról Berec Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke beszélt. 
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
2015. November
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC