HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


09.17.
2015.
ÖNKORMÁNYZATI JÓ GYAKORLATOKAT MUTATTAK BE
A jászkun identitástudat erősítését célzó programok is napirenden voltak 
A Belügyminisztérium szervezésében "Önkormányzati jó gyakorlatok" címmel szerveztek szakmai rendezvényt szeptember 17-én a Pest megyei Herceghalmon. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat képviseletében Galó Anita, irodavezető-helyettes beszélt a Jászkun identitástudat erősítését és partnerségi kapcsolatok ápolását szolgáló rendezvényekről, kezdeményezésekről.

  
tovább >>
09.15.
2015.
DEBÜTÁLT A MEGYEI ÉRTÉKEKET BEMUTATÓ KÖNYV ÉS FILM  
Hat új taggal bővült a megyei értéktár - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár Bizottság munkáját és a megyei értékek népszerűsítését szolgáló promóciós eszközökről és az értéktárba frissen felvett újdonságokról tartott ma sajtótájékoztatót Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Rózsa Lajos, a megyei értéktár bizottság nemrégiben megválasztott elnöke. Emellett a szeptember 12-én második alkalommal megrendezett Magyar Értékek Napjáról Berec Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke beszélt. 
  
tovább >>
09.13.
2015.
MAGYAR ÉRTÉKEK NAPJA 
Megáldották a Kárpát-medence kenyerét is - Forrás: jnszm.hu
Második alkalommal rendezte meg szeptember 12-én Magyar Értékek Napját Budapesten a Nemzeti Művelődési Intézet a megyei önkormányzatokkal partnerségben. A nagyszabású rendezvényt idén az időjárás is a kegyeibe fogadta, melynek köszönhetően rengetek érdeklődő kereste fel a Kárpát-haza szellemi és tárgyi kulturális örökségének legjavát felvonultató eseményt a magyarság szimbolikus jelentőségű helyszínén, a Szent István Bazilika előtti téren.
  
tovább >>
09.08.
2015.
JÁRÁSONKÉNTI EGYEZTETÉSEK KEZDŐDTEK AZ ITP-RŐL 
A megbeszéléseken részt vesz Dr.Bene Ildikó fejlesztési biztos 
A Kormány augusztusban változatlan formában elfogadta a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program /TOP/ Jász-Nagykun-Szolnok megyére decentralizált 53,78 milliárd Ft összegű keretének a felhasználását biztosító „Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Program 2014-2020” /ITP/ című dokumentumot. 
  
tovább >>
08.26.
2015.
EGYÜTTMŰKÖDÉS DNYIPROPETROVSZK MEGYÉVEL  
Nem szavakra, hanem valódi lépésekre van szükség  - Forrás: jnszm.hu 
Barátsági Memorandumot írt alá Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Jevgen Udod, az ukrán Dnyipropetrovszk Megye Tanácsának elnöke ma délelőtt a Megyeházán. Az eseményen és az azt megelőző hivatalos tárgyaláson részt vett Dr.Keskeny Ernő, hazánk Ukrajnába akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, aki jelentős szerepet vállalt a két megye közötti együttműködés létrejöttében. A mezőgazdasági gépgyártás, az ipari innováció, a feldolgozóipar, az energiahatékonyság és az infrastruktúra fejlesztés területén jöhetnek létre közös projektek a mai tárgyalás eredményeként. 
  
tovább >>
08.26.
2015.
EU 2014-2020 
Ősszel jelennek meg a TOP pályázati felhívásai - Forrás: jnszm.hu
A 2014-2020-as uniós ciklus pályázati forrásaival, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Program végrehajtásával kapcsolatban tartott ma sajtótájékoztatót a Megyeházán Dr.Bene Ildikó, megyei fejlesztési biztos, országgyűlési képviselő, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Szalay Ferenc, Szolnok megyei jogú város polgármestere. 
  
tovább >>
04.16.
2015.
ELINDULT A MEGYE ÚJ TURISZTIKAI PORTÁLJA
www.alfoldszive.hu- Forrás: jnszm.hu 
Közös sajtótájékoztatót keretében tájékoztatta a nyilvánosságot ma délelőtt Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
2015. October
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC