Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!
Kattintásra továbblép az Országgyűlési Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Önkormányzati Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Európai Parlamenti Választások 2014 oldalra!
Kattintásra tovább lép a tervezésre!


Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Intézményeink

Képgaléria


07.18.
2014.
MEGYEI PROGRAMAJÁNLÓ 
Koncert, utcabál, tánc, zene, mulatság vár mindenkit ezen a hétvégén 

Programok tömegét kínálja Jász-Nagykun-Szolnok megye ezen a hétvégén is az érdeklődőknek, a szabadságukat, pihenésüket itt töltőknek. Folytatódik az Abádszalóki Nyár, mezőtúron utcabál lesz, Cserkeszőlőn vitéz napokat tartanak, Tiszaderzsen Kárásznap, Szolnokon a Tiszaparti Nyár keretében a Napoleon Boulevard koncert ígér kellemes időtöltést.

  
tovább >>
07.17.
2014.
TISZA-TAVI TEMPLOMOK ÚTJÁN PROJEKT   
65 évvel ezelőtti üzenetre leltek Tomajmonostorán - Forrás: sajtóanyag

 A napokban Tomajmonostorán, a katolikus templom felújítása közben a toronyban, a keresztgömbben találtak egy levelekkel, üzenetekkel teli kis üveget. Amikor ilyen pillanatot élünk át, sok mindenen elgondolkodunk – mondta köszöntőjében Kovács Sándor Tisza-tavi miniszteri megbízott, a megyei közgyűlés elnöke. Emlékezünk az előttünk élőkre, a templomot építőkre és bízunk abban, hogy a mi kezünk munkáját is megbecsülik az utánunk jövőnk – mondta a megyei elnök ma délelőtt a Fazekas Szabolccsal, Tomajmonostora polgármesterével közösen megtartott sajtótájékoztatón.

  
tovább >>
07.10.
2014.
MEGYEI II. CIVIL ÉS I. VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM 
Konkrét javaslatok a partnerség erősítése jegyében- Forrás: jnszm.hu

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat vezetésével megvalósuló Partnerek vagyunk! projekt következő eseményére ma délelőtt került sor a Megyeházán. Ezúttal közösen ülésezett a civil és a vidékfejlesztési fórum, előbbi már második, utóbbi első alkalommal. A közös munka nem volt ördögtől való, hiszen a tanácskozás alatt számos közös pontban találkozott a két szakterület. Dr.Csoór György, a megyei közgyűlés társadalmi alelnöke köszöntőjében hangsúlyozta, hogy nagyon fontos a személyes összefogás és a közös szándék az előrelépés érdekében.

  
tovább >>
07.04.
2014.
TESZTÜZEMEN A TISZA-TÓ EXPRESSZ
Ingyenesen lehet utazni Budapestről Tiszafüredre - Forrás: tiszato.com

 A július 11-13. között tartandó Tiszafüredi Halas Napok kapcsán ingyenes vonatjárat indul Budapestről Tiszafüredre július 11-én, pénteken 13.45-kor a Nyugati Pályaudvarról. Az utazás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Tisza-tó Expressz július 13-án 17.00 órakor indul Tiszafüredről vissza.

  
tovább >>

Pályázati információk


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

MoTuWeThFrSaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
2014. July

Kérjük írja le véleményét új oldalunkról online vendégkönyvünkbe:A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC