HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


12.17.
2014.
NÉGY OLDALÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS A TURIZMUSÉRT 
A feladatok konkretizálása a közös munkát segíti- Forrás: jnszm.hu 
Az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület évzáró közgyűlését követően négy oldalú együttműködési megállapodás aláírására került sor tegnap délután Szolnokon. A dokumentumot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat képviseletében Berec Zsolt alelnök, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület nevében Fejér Andor elnök, a Szolnoki Tourinform iroda fenntartója, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft,képviseletében Molnár Lajos Milán ügyvezető, valamint a megye egyetlen szakirányú képzését végző felsőoktatási intézménye, a Szolnoki Főiskola képviseletében Dr.Túróczi Imre rektor írta alá.

  
tovább >>
12.12.
2014.
AZ ÉV UTOLSÓ ÜLÉSÉT TARTOTTA A MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
Kovács Sándot folytatja munkáját a Régiók Bizottságában - Forrás: jnszm.hu
Soros munkaülését tartotta pénteken a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. Megyénk mezőgazdasági helyzetéről szóló tájékoztató mellett új Szervezeti és Működési Szabályzatot fogadott el a testület, emellett több testületbe történő delegálásról is döntöttek.
  
tovább >>
12.05.
2014.
IDÉN IS ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK A KARÁCSONYI PÁLYÁZATON  
Háromszázer forint összértékű nyereményért lehet versenyezni
Nagy örömmel jelentjük be a "Karácsonyi fények" fotó- és rajzpályázatunk nyereményeit, melynek összértéke eléri a 300.000 Ft-ot. A november 30. - december 27. között zajló pályázatunk díjai mindkét kategóriában (fénykép és rajz) megegyeznek. Idén a közönségszavazás résztvevői között is sorsolunk. A részvétel feltételei honlapunk jobb felső sarkában lévő ikonra kattinta érhetők el vagy ezen a linken: https://www.facebook.com/jnszm/app_276686432417366 
  
tovább >>
12.05.
2014.
A MÖOSZ TÁRSELNÖKE LETT KOVÁCS SÁNDOR
"Fontos célom a keleti megyék markáns képviselete"   
Tisztújítással egybekötött közgyűlést tartott december 4-én délután  a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Szekszárdon. Fehérvári Tamás, a házigazda Tolna Megye Közgyűlésének elnöke fél éves időtartamra kapott elnöki megbízatást. A testület négy társelnököt választott. Ezek egyikének Kovács Sándort, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökét választották a megyei vezetők.  
  
tovább >>
12.01.
2014.
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE DÍJAT KAPOTT KÍNÁBAN 
Nemzetközi politikánkat ismerte el az ázsiai ország Forrás: jnszm.hu
Hazánkból egyedül Jász-Nagykun-Szolnok megyét részesítették elismerésben a Kínai Népköztársaság és Magyarország közötti baráti kapcsolatok fejlesztéséért és elmélyítéséért végzett munkájáért az ázsiai országban a napokban megrendezett konferencián. Az eseményre – megyénk mellett - mindösszesen 30 város vezetője kapott meghívást  a világ minden tájáról.
  
tovább >>
11.28.
2014.
MEGÚJULT A HONLAPUNK!   
Vállalkozásösztönző modul segíti a megye vállalkozásait a világhálón 
A mai naptól megújult honlappal várjuk Látogatóinkat! Új fejléccel és funkciókkal, továbbfejlesztett modulokkal találkozhatnak a böngészők Jász-Nagykun-Szolnok megye hivatalos honlapján. Legfontosabb változás, hogy vállalkozásösztönző modullal kívánjuk segíteni a megyében működő vállalkozásokat, vállalkozókat abban, hogy a világhálón könnyebben és gyorsabban rájuk lehessen találni. 

 

  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
2014. December
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC