HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


07.02.
2015.
KÖZTISZTVISELŐK NAPJA 
Több munkatárs is évfordulót ünnepelt a köz szolgálatában - Forrás: jnszm.hu
A Köztisztviselők Napja alkalmából, a Megyeházán július 2-án megtartott megyei önkormányzati hivatali ünnepségen Lakatos István, a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda vezetője 30 éves "Közigazgatás szolgálatáért" emléklapot vette át. Kormos Lívia, a Közgyűlési és Pénzügyi Iroda munkatársa pedig 15 éves évfordulóját ünnepelte. A rendezvényen a hivatal munkatársai mellett jelen volt Rentzné Dr. Bezdán Edit megyei főjegyző, Berec Zsolt Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Csoór György, a megyei közgyűlés társadalmi alelnöke és  Dr. Molnár Zoltán megyei aljegyző is. 

  
tovább >>
07.01.
2015.
SEMMELWEIS-NAP 
Mintegy hatvanan részesültek elismerésben - Forrás: jnszm.hu
Kinevezéseket, törzsgárda és egyéb szakmai elismerések mellett a Magyar Orvosi Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi szervezetének két rangos díját - az "Év Orvosa" és az "Orvosi Kamara Szolnok" - is átadták ma a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Semmelweis-Napi ünnepségén. Az "Év Orvosa" Dr.Tusnádi Anna infektológus osztályvezető főorvos asszony lett, az "Orvosi Kamara Szolnok" elismerést az 1998-ban nyugállományba vonult Dr.Pataki Ferenc sebész főorvos úr vehette át.
  
tovább >>
06.29.
2015.
STRATÉGIAI PARTNERSÉG KULTURÁLIS TERÜLETEN
A Nemzeti Művelődési Intézet vezetői jártak a Megyeházán- Forrás: jnszm.hu
Országjáró körútja Jász-Nagykun-Szolnok megyei állomásaként Szolnokra, a Megyeházára érkezett ma Polyák Albert a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója és Bretus Imre stratégiai fejlesztési főosztályvezető. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális államtitkárságához tartozó háttérintézmény vezetőit, illetve Hajnal Lászlót, a megyei iroda vezetőjét Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke fogadta.
  
tovább >>
06.26.
2015.
MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
Alelnökké választották Piroska Miklóst - Forrás: jnszm.hu és szolnoktv.hu
Soros ülését tartotta ma a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. A megye közbiztonságával, valamint ár- és belvízvédelmi helyzetével kapcsolatos tájékoztatás elfogadását követően új megyei közgyűlési alelnököt választott a testület Piroska Miklós (FIDESZ-KDNP) személyében. A megyei értéktár bizottság élére Rózsa Lajos (FIDESZ-KDNP) került.
  
tovább >>
06.18.
2015.
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉS A TISZA-MEDENCÉÉRT 
Áder János is üdvözölte a konferencia résztvevőit - Forrás: jnszm.hu
A Tisza-völgyének területi vezetői részvételével tartottak ma szakmai konferenciát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében Szolnokon, a Megyeházán. A program közös szándéknyilatkozat aláírásával zárult, amelyben a hét magyar megyei önkormányzati vezető és öt határon túli térség (Kárpátalja, Szatmár, Máramaros és Kassa megye, Vajdaság) képviselői több közös konkrét célt fogalmaztak meg az együttműködés és összefogás jegyében.
  
tovább >>
06.04.
2015.
NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA
"Nem kell beszélni róla sohasem, de mindig, mindig gondoljunk reá" 
Június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján tisztségviselőink is részt vettek a Trianoni Békeszerződés aláírásának 95. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezéseken. Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke Karcagon, Berec Zsolt alelnök Mezőtúron, dr Csoór György társadalmi alelnök Szolnokon helyezte el az emlékezés koszorúit. 
  
tovább >>
06.04.
2015.
TISZA VÍZGYŰJTŐ PROGRAMRÉGIÓ
A jövőbeni szakmai munkáról egyeztettek a Megyeházán - Forrás:jnszm.hu 
Szolnokon, a Megyeházán tartotta soros ülését ma a Tisza Vízgyűjtő Programrégió Önkormányzati Társulás. Az eseményen az érintett hét - Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár - megyei önkormányzat képviselői, területfejlesztéssel foglalkozó szakemberei vettek részt. A megbeszélésen a társulás jövőbeni szakmai munkáját és az ahhoz társítható pályázati forrásokat egyeztették a résztvevők. A megjelenteket Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. 
  
tovább >>
06.04.
2015.
MEGÁLLAPODÁS SZOLNOK ÉS A KORMÁNY KÖZÖTT
2019-ig négysávos út vezet a Liszt Ferenc Repülőtérre Szolnokról
A Modern Városok Program részeként június 3-án írta alá a megyeszékhely rövidtávú fejlesztéseihez forrást biztosító megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök és Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere. 
  
tovább >>
04.16.
2015.
ELINDULT A MEGYE ÚJ TURISZTIKAI PORTÁLJA
www.alfoldszive.hu- Forrás: jnszm.hu 
Közös sajtótájékoztatót keretében tájékoztatta a nyilvánosságot ma délelőtt Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
2015. July
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC