HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


02.05.
2016.
XXIV.MEGYEBÁL  
A bevétel a kistelepülési szűrőprogram folytatását szolgálja- Forrás: jnszm.hu
2016. február 6-án 18.30 órakor veszi kezdetét a XXIV. Megyebál Szolnokon, a Megyeháza dísztermében. Az előzetes visszajelzések alapján teltház várható. Az eseményen részt vesz Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Az est házigazdája: Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke. A bál idén is jótékonysági célt szolgál, melynek tiszta bevétele a megyei kistelepülési egészségügyi szűrőprogram folytatását támogatja.

  
tovább >>
02.03.
2016.
TOP SZAKMAI FÓRUM A PÁLYÁZÓKÉRT 
Az energetika kivételével valamennyi TOP felhívás él - Forrás: jnszm.hu 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) aktuális felhívásaival kapcsolatban, az eredményes kérelmek benyújtását elősegítendő zajlott ma szakmai fórum a Megyeháza dísztermében.
  
tovább >>
02.01.
2016.
EMLÉKNAP A TISZA ÉLŐVILÁGÁÉRT 
Kiállítás nyílt a szolnoki Galériában - Forrás: szolnok.hu
A tizenhat esztendővel ezelőtti ciánszennyezésre emlékeztek február 1-jén a megyeszékhely lakosai a Tisza élővilágának emléknapja alkalmából tartott ünnepségen, amely egyúttal a Tisza – A mérgezett  folyó című tárlat megnyitója is volt a Szolnoki Galériában. A szörnyű tragédiát Szalay Ferenc polgármester és Lovas Attila, a Kötivizig vezetője idézte fel, valamint felolvasták Áder János köztársasági elnök levelét is. A megyei önkormányzat képviseletében Berec Zsolt Miklós és dr.Csoór György alelnökök vettek részt az eseményen. 
  
tovább >>
01.30.
2016.
TIZENNÉGY MEGYEI TOP FELHÍVÁS JELENT MEG  
Már csak a két energetikai tárgyú felhívás van hátra  - Forrás: jnszm.hu 
Január 29-én megjelent a "Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés" című felhívás. Ezzel összesen már 14 megyei felhívás érhető el a Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében. A felhívások megyei specifikációja és ütemezése elérhető honlapunk Fejlesztés 2014-2020 menüpontjában. 
  
tovább >>
01.28.
2016.
EREDMÉNYT HIRDETTÜNK A KARÁCSONYI PÁLYÁZATON 
Most először helyi kézműves termékekek is lehetett küldeni-Forrás: jnszm.hu
Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a karácsonyi pályázaton nyertes alkotások készítőit a ma délután megtartott eredményhirdetésen. Ezt követően a zsűri elnökök mondták el tapasztalataikat a beérkezett munkákról.
  
tovább >>
01.26.
2016.
ÉVINDÍTÓ ELŐADÁS A HOZAM KLUBBAN 
A megye egysége a gzadasági teljesítményen is meglátszik-Forrás: jnszm.hu
"Megyei fejlesztések 2014-2020 között" címmel tartották meg évindító előadásukat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tisztségviselői Szolnokon, a Hozam Klubban. Az elmúlt és az idei év kihívásairól és feladatairól szólva Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke, Piroska Miklós alelnök és dr.Csoór György társadalmi alelnök tartott részletekbe menő előadást.
  
tovább >>
01.25.
2016.
A KÖNYVTÁRAKBAN IS LESZ MEGYEI ÉRTÉKEK KÖNYVE 
A települések könyvtáraiban a MÉB kiadvány - Forrás: jnszm.hu 
Szakmai napot tartottak ma a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A rendezvényen Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a könyvtáros szakembereket, majd átadta Lászlóné Nagy Ilonának, a házigazda könyvtár igazgatónőjének a "Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értéktár Bizottság 2015" című könyveket.
  
tovább >>
01.09.
2016.
PÁLYÁZAT A MAGYAR KULTÚRÁÉRT ÉS OKTATÁSÉRT 
A teljes összegre igényelhető támogatás - Forrás: bgazrt.hu
A Bethlen Gábor Alapkezelő pályázatot hirdet erdélyi, felvidéki, vajdasági, magyarországi, kárpátaljai, horvátországi és muravidéki kulturális, oktatási és kutatási programok támogatására "A magyar kultúráért és oktatásért" címmel. A pályázatokat három témakörben várják, 100%-os támogatás mellett. Benyújtás határideje: 2016.február 5.
  
tovább >>
12.23.
2015.
MEGJELENTEK A TOP ELSŐ MEGYEI FELHÍVÁSAI (frissítve 01.03-án) 
Honlapunkon folyamatosan elérhetőek az aktuális pályázatok!
December 23-án megjelentek a 2014-2020-as Terület- és Településfejlesztési Operatív Program /TOP/ első MEGYEI PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI, a megyére dedikált 53,78 milliárd Ft keret felhasználására. A két ünnep között újabb felhívás jelent meg. Valamennyi aktuális pályázat honlapunk "Fejlesztés 2014-2020" menüpontjából közvetlenül elérhető.
  
tovább >>
12.19.
2015
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK, AZ ALFÖLD SZÍVE 
Elfogadták a 2020-ig szóló turizmusfejlesztési stratégiát- Forrás: jnszm.hu
A megyében egyetlen szakminisztériumi regisztrációval rendelkező térségi turisztikai szervezet, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület december 18-án tartotta évi utolsó közgyűlését a Megyeházán. Az ülést követő sajtótájékoztatón a megye aktuális turisztikai helyzetéről és a jövőbeni marketing tervekről tartott sajtótájékoztatót az egyesület és a megyei önkormányzat vezetése.  
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
2016. February
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC