HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


10.26.
2016
FÁLLAMI KITÜNTETETTEK KÖSZÖNTÉSE
Közösen ünnepelték a 40 díjazottat  - Forrás: szolnok.hu
Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte megyénk azon jeles személyiségei, akik nemzeti ünnepeinkhez kapcsolódóan állami elismerést vehettek át a közelmúltban.

  
tovább >>
10.26.
2016.
KUTASSUK KÖZÖS KINCSEINKET! 
Hungarikum vetélekdő hirdetünk általános- és középiskolásoknak 
„Kutassuk Közös Kincseinket!” címmel hirdet vetélkedőt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat a megye általános- és középiskolás diákjai számára. A verseny indításával kapcsolatban tartott ma sajtótájékoztatót a Megyeházán Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Szabó Róza, az Oktatási Hivatal Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központjának főosztályvezetője és Rózsa Lajos, a Megyei Értéktár Bizottság elnöke. 
  
tovább >>
10.13.
2016.
KIEMELT BERUHÁZÓKKAL EGYEZTETTEK A MEGYEHÁZÁN 
Új kihívásokkal kell szembe nézni a munkaerő-piacon - Forrás: jnszm.hu
A nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánított Jász-Nagykun-Szolnok megyei beruházások vezetőinek és az érintett települési önkormányzatok képviselőinek tartottak szakmai egyeztetést 2016. október 13-án Szolnokon a Megyeházán a megyei foglalkoztatási paktummal kapcsolatban.
  
tovább >>
10.03.
2016.
POLGÁRMESTEREK LABDARÚGÓ TALÁLKOZÓJA
Jászok vs. Kunok: 1:2  - Forrás: jnszm.hu
Ebben az évben immár 24. alkalommal került megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgármesterek Labdarúgó Találkozója, a házigazda szerepét ezúttal a jászberényi önkormányzat vállalta magára. 2016. szeptember 30-án délután a helyi  műfüves labdarúgó pályán nézett ismét farkasszemet egymással a két "ősi" rivális: a Tiszától keletre húzódó kunsági, illetve nyugatra fekvő jászsági települések polgármesterei alkotta csapatok - árulta el Vadas Sándor kollégánk, az esemény szervezője. 
  
tovább >>
09.29.
2016.
KERESIK HAZÁNK LEGSZEBB FEKVÉSŰ FALVÁT!
Jászfelsőszentgyörgy, Nagykörű és Nagyrév van versenyben a megyéből 
Az origo.hu internetes kampányt indított szeptember 25-én "Keressük Magyarország legszebb fekvésű falvát!" elnevezéssel. Az egy hetes verseny első fordulójábanm inden megyéből három településre lehet szavazni. A kiválasztásban a megyei önkormányzatok segítségét kérték a játék szervezői. Nehéz volt eldönteni, hogy melyik legyen ez a három falu, végül Jászfelsőszentgyörgy, Nagykörű és Nagyrév neve került a listára. Jelenleg Nagyrév vezet a szavazatok 44%-val, őt Nagykörű követi 35%-kal, majd Jászfelsőszentgyörgy 21%-kal. Szavazzon Ön is, hogy a három közül melyik településünk maradjon versenyben a második fordulóban! 
  
tovább >>
09.23.
2016.
ÜLÉSEZETT A MEGYEI KÖZGYŰLÉS 
Javuló munkaerő-piaci adatok a megyében - Forrás: jnszm.hu
Soros ülését tartotta ma a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés. Az ülés elején tájékoztatók hangzottak el a megye munkaerő-piaci helyzetével, a közérdekű munka végrehajtásának volumenéről, valamint a vízkár helyzetről és a tervezett vízügyi fejlesztésekről. 
  
tovább >>
09.20.
2016.
TANÉVINDÍTÓT TARTOTT A MEGYEI DÖK 
Programok és pályázatok sokasága várja a diákokat a tanévben 
Tanévindító ülést tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat ma délután a Megyeháza épületében. A megye 23 településének általános és középiskolájából érkező diákokat és pedagógusokat Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnök köszöntötte. 
  
tovább >>
09.11.
2016.
EGYÜTTMŰKÖDÉS A KÍNAI ANHUI TARTOMÁNNYAL 
Fő cél a gzadasági kapcsolatok erősítése - Forrás: jnszm.hu 
Együttműködési szándéknyilatkozatot kötött Jász-Nagykun-Szolnok megye a kínai Anhui tartománnyal. A szeptember 10-én Piroska Miklós és a Wang Yingchun pártfőtitkár-helyettes kézjegyével ellátott dokumentumban a felek rögzítik, hogy a gazdaság mellett, az oktatás, a kultúra, a turizmus, az ifjúsági ügyek és tehetséggondozás területén is törekekdnek a kapcsolatok szorosabbra fűzésére.  
  
tovább >>
09.01.
2016
MEGYEI FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM 
"A versenyszféra igényeiből indulunk ki" - Forrás: jnszm.hu 
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében "Gazdasági-foglalkoztatási együttműködések megvalósítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében"  című program zajlik 2020.február végéig a megyei önkormányzat, a megyei kormányhivatal és a megyei önkormányzati hivatal együttműködésében. Az 1,339 milliárd forint összegű "megyei foglalkoztatási paktum" támogatási szerződését ma írta alá Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Kovács József, a Magyar Államkincstár megyei igazgatója.
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
2016. October
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC