Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!
Kattintásra továbblép az Országgyűlési Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Önkormányzati Választások 2014 oldalra!
Kattintásra továbblép az Európai Parlamenti Választások 2014 oldalra!
Kattintásra tovább lép a tervezésre!


Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Intézményeink

Képgaléria


04.11.
2014.
FEJLESZTÉSEK A MÁV KÓRHÁZBAN  
A mozgásszervi ellátások színvonala javul - Forrás: sajtóanyag

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet és a MÁV Kórház és Rendelőintézet konzorciuma az Új Széchenyi Terv TIOP keretében összesen 1 985 799 768 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az egészségügyi ellátórendszer korszerűsítése céljából. A beruházások a MÁV Kórházban 2015. februárjában, a Hetényiben 2015. június végére fejeződnek be.

  
tovább >>
04.08.
2014.
TISZA-TÓ NEMZETI PROGRAM 
Lépcsőn járó halak, víz alatti porszívózás - Forrás: tiszato.com

 A Kormány a tavalyi év végén hagyta jóvá a Tisza-tó Kiemelt Nemzeti Programot, amely lehetőséget teremt a Tisza-tó térségének teljes körű fejlesztésére. A tervek mellé a fejlesztési forrás is rendelkezésre áll, így a következő hét év során 35 milliárd forint érkezik a térségbe. A nemzeti program egyik fontos eleme a Komplex Tisza-tó Projekt, melynek célja a tó élővilága egyensúlyának hosszú távú garantálása. Már működik a www.tiszato.com oldal is, ahol szinte minden információ megtalálható a térséggel kapcsolatban.

  
tovább >>
04.07.
2014.
MEGYEI JOGÁSZ NAP  
A jogtudomány neves képviselői tartottak előadást - Forrás: jnszm.hu

 Április 4-én a Megyeháza dísztermében tartották a Megyei Jogász Napot. A megjelenteket Dr. Séllei Imre, a Magyar Jogász Egylet megyei elnöke és Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte. A témák a jogalkalmazók mindennapi tevékenységéhez kívántak segítséget nyújtani, emellett a tervezett jogalkotási elképzelésekről is szó esett.

  
tovább >>
04.01.
2014.
"ALFÖLD SZÍVE" TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA AKCIÓ  
Április 15-ig még lehet csatlakozni az elfogadóhelyekhez - Forrás: jnszm.hu

 Még két hétig lehetőségük van a szolgáltatóknak csatlakozni a 2008-ban elindított "Alföld Szíve" turisztikai kedvezménykártya rendszer elfogadóhelyei közé. A megyei önkormányzat és az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület idén kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan vállalkozásokat is bevonjon az elfogadóhelyek körébe, amelyek nem klasszikus turisztikai szolgáltatók (pl.szálláshelyek, vendéglátóipari egységek, fürdők), de kapcsolatba kerülhetnek a megyébe érkező vendégekkel. Olyan eset is van, amikor több szolgáltatás kedvezményes igénybevételére is lehetőség nyílik - például szálláshely mellett teniszpálya bérlésre.

  
tovább >>
03.27.
2014.
MEGYEI IFJÚSÁGI KÖZGYŰLÉS
Ifjú vezetőket keresünk! - Forrás: jnszm.hu

 Legyél tagja a megye ifjú vezetőinek címmel! pályázatot hirdetett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat a Megyei Ifjúsági Közgyűlésben történő részvételre 9-12. évfolyamos diákok számára. Ma délelőtt Szolnokon, a Megyeházán volt az első megbeszélés a témában.

  
tovább >>

Pályázati információk


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

MoTuWeThFrSaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
2014. April

Kérjük írja le véleményét új oldalunkról online vendégkönyvünkbe:A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC