HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


08.27.
2015.
ÜNNEPI GONDOLATOK KÁRPÁTALJÁRÓL  
Meleg hangú üdvözlet Jász-Nagykun-Szolnok megye lakosainak 
Vlagyimir Csubirko, a Kárpátaljai Megyei Tanács elnöke augusztus 20-a alkalmából hivatalos, Kovács Sándornak, a megyei közgyűlés elnökének címzett levelében köszöntötte megyénk lakosait. A levél elérhető itt. 

  
tovább >>
08.26.
2015.
EGYÜTTMŰKÖDÉS DNYIPROPETROVSZK MEGYÉVEL  
Nem szavakra, hanem valódi lépésekre van szükség  - Forrás: jnszm.hu 
Barátsági Memorandumot írt alá Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Jevgen Udod, az ukrán Dnyipropetrovszk Megye Tanácsának elnöke ma délelőtt a Megyeházán. Az eseményen és az azt megelőző hivatalos tárgyaláson részt vett Dr.Keskeny Ernő, hazánk Ukrajnába akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, aki jelentős szerepet vállalt a két megye közötti együttműködés létrejöttében. A mezőgazdasági gépgyártás, az ipari innováció, a feldolgozóipar, az energiahatékonyság és az infrastruktúra fejlesztés területén jöhetnek létre közös projektek a mai tárgyalás eredményeként. 
  
tovább >>
08.26.
2015.
EU 2014-2020 
Ősszel jelennek meg a TOP pályázati felhívásai - Forrás: jnszm.hu
A 2014-2020-as uniós ciklus pályázati forrásaival, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Program végrehajtásával kapcsolatban tartott ma sajtótájékoztatót a Megyeházán Dr.Bene Ildikó, megyei fejlesztési biztos, országgyűlési képviselő, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Szalay Ferenc, Szolnok megyei jogú város polgármestere. 
  
tovább >>
08.18.
2015.
MEGYEI ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS
Átadták a megyei közgyűlés kitüntető  díjait és címeit   - Forrás: jnszm.hu
Számos megyei szintű szakmai díjat és címet adott át ma Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Berec Zsolt Miklós és Piroska Miklós alelnökökkel együtt az augusztus 20-a tiszteletére rendezett megyei ünnepi megemlékezésen. 
Az államalapítás hasonlít a családalapításhoz. Ezért nagyon fontos egész nemzetünk szempontjából, a családok támogatása és megbecsülése, hiszen a generációk egymásra építkezve, egymást támogatva viszik tovább örökségünket, hagyományainkat nemzetünk fennmaradása érdekében - mondta ünnepi beszédben Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke.
  
tovább >>
08.13.
2015.
ELFOGADTÁK A MEGYÉK ÉS A MEGYEI JOGÚ VÁROSOK ITP-IT
Változtatás nélkül fogadták el megyénk fejlesztési programját
A Kormány 1562/2015. (VIII.12.) számú határozatával döntött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósuló integrált területi programok jóváhagyásáról. A Kormány változtatás nélkül fogadta el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés 66/2015. (V.13.) számú határozatával jóváhagyott, a TOP megyébe dedikált 53,78 milliárd Ft összegű kerete felhasználásának tervét, a 2014-2020-as fejlesztési időszakra szóló Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Programot (ITP). 
  
tovább >>
08.10.
2015.
MEGYEI ÉRTÉKEK UTCÁJA  
Fóuszban szellemi, építészeti, természeti és gasztronómia örökségünk
A május 16-ai szolnoki Jászkun Sokadalom után több nagyszabású megyei rendezvényen is bemutatkozott a nyár folyamán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Értékutca, amely szűkebb pátriánk értékeit, a megyei értéktár munkáját hivatott népszerűsíteni.
  
tovább >>
07.30.
2015.
ÚJ LEHETŐSÉG AZ EU-S PÁLYÁZATOK TERÉN
Elindult a www.palyazatokmagyarul.eu honlap - Forrás: NFM sajtóközlemény
A több 1000 milliárdos európai pályázati források hatékonyabb felhasználásáért, 66 nyitott pályázattal indít magyar nyelvű honlapot a Magyar Fejlesztési Központ – jelentette be Kiss Antal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa, a központ vezetője a napokban. A www.palyazatokmagyarul.eu az unióban elsőként mindenki számára elérhető, felhasználóbarát internetes felületen nyújt naprakész tájékoztatást a közvetlen uniós forrásokra pályázni kívánóknak.
  
tovább >>
04.16.
2015.
ELINDULT A MEGYE ÚJ TURISZTIKAI PORTÁLJA
www.alfoldszive.hu- Forrás: jnszm.hu 
Közös sajtótájékoztatót keretében tájékoztatta a nyilvánosságot ma délelőtt Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
MoTuWeThFrSaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
2015. September
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC