HU | EN | DE | FR

Megye

Közgyűlés

Hivatal

Közérdekű adatok

Kattintásra átvált az akadálymentes verzióra!

Kezdőoldal Hírek, események


A megye települései

Képgaléria


06.27.
2018
ÁLLÁSHIRDETÉS! 
Felzárkózási munkatársat keresünk - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az EFOP 1.6.3.-17-2017-00015. számú „Megyei szintű felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan” c. projekt keretében felzárkózási munkatárs munkakör határozott idejű munkaviszonyban történő betöltésére felvételt hirdet. A pályázatokat július 10-ig várjuk. A részletes felhívás letölthető honlapunk Állásajánlatok menüpontjából, ezen a linken: http://jnszm.hu/?lang=2&f=1&p=252 

  
tovább >>
06.07.
2018
ÚJ ELNÖK ÉS ALELNÖK A MEGYEI KÖZGYŰLÉS ÉLÉN
Piroska Miklóst elnökké, Fehér Petrát alelnökké választották
Több személyi változást hozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés mai ülése. Kovács Sándor országgyűlési képviselővé választása miatt új elnököt választott a testület Piroska Miklós személyében. Fehér Petrát alelnöknek választották, egyúttal elhangzott, hogy Berec Zsolt lemondott alelnöki posztjáról június 16-ai hatállyal.

 

  
tovább >>
05.09.
2018.
ÚJABB EGYEZTETÉS A MEGYEI TERÜLETRENDEZÉSI TERVRŐL
Elérhető az egyeztetési anyag honlapunkon - Forrás: JNSZM
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területrendezési Terv (MTrT) módosítása első mérföldköveként elkészült a pályázaton kiválasztott Város-Teampannon Kft gondozásában az MTrT Előkészítő fázis című dokumentumának első változata. A Megyei Közgyűlés Tervezési és Monitoring Bizottsága a 2018. május 8-ai soron kívüli ülésén tárgyalta meg a dokumentumot. A bizottság ülésén a tervező cég ügyvezetője, Koszorú Lajos ismertette a tervező munka eddigi eredményeit.

 

  
tovább >>
05.05.
2018.
JÁSZKUN REDEMPTIO
Gyertyagyújtás az ősök tiszteletére a Megyeháza előtt - Forrás: JNSZM
A Magyar Országgyűlés május 6-át, a Redemptio kihirdetésének, s egyben az egykori Hármas Kerület autonómiájának emléknapjává nyilvánította 2014-ben. Ekkor a Jászkun Hármas Kerület önmegváltását, a Redemptiot lehetővé tevő diploma aláírását ünnepeljük, melyet Mária Terézia látott el kézjegyével. Őseink szabadságukért cserébe 500 ezer rajnai forintot és ennek kamatait fizették ki, emellett pedig 1000 lovas katona kiállítását vállalták. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az Emléknaphoz kapcsolódóan 2014. óta szervez központi megyei eseményeket minden évben. Idén közös gyertyagyújtásra várta május 4-én 19:00 órakor az érdeklődőket a Megyeháza előtti térre.

 

  
tovább >>
05.03.
2018.
KOVÁCS SÁNDOR ÁTVETTE KÉPVISELŐI MEGBÍZÓLEVELÉT 
Új feladat vár rám... - Forrás: FB
A karcagi Városháza zsúfolásig telt dísztermében vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét május 2-án Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke dr.Zsembeli Józseftől, Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága elnökétől. 

 

  
tovább >>
04.30.
2018.
NEMZETKÖZI CSAPAT A MEGYEHÁZÁN!
Erasmus-os diákokat fogadott Berec Zsolt alelnök - Forrás: FB
Portugáliából és Romániából is érkeztek diákok Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, akiket martfűi és tiszaföldvári középiskolások láttak vendégül az ERASMUS pályázat keretében. A program részeként Sági István, a Karcagi Tankerületi Központ igazgatója és Berec Zsolt Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke fogadta a diákokat a Megyeházán.

 

  
tovább >>
04.27.
2018.
ELISMERÉS KOVÁCS SÁNDORNAK
"Biztonságos megyéért" emlékplakettet kapott a megyei közgyűlés elnöke
Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a közrend és közbiztonság javítása érdekében kifejtett magas szintű együttműködés elismeréseként „Biztonságos megyéért” emlékplakettet adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökének, Kovács Sándornak. A megyei rendőrfőkapitány 2018. április 26-án a Megyeházán adta át az elismerést.

 

  
tovább >>
04.26.
2018.
MEGYEI KÖZGYŰLÉS
Az elmúlt nyolc év legjobb bűnügyi statisztikája a testület előtt
A megye közbiztonsági helyzetéről, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tevékenységéről szóló beszámoló mellett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés április 26-ai ülésén megalkotta a Megyei Önkormányzat tavalyi évi költségvetésének zárszámadási rendeletét.

 

  
tovább >>
04.21.
2018.
ELINDULT A WWW.TISZTATOATISZATO.HU!
Saját honlap, amatőr kisfilmpályázat, utazó roadshow - Forrás: jnszm.hu
A harmadik szakaszát élő Tiszta tó a Tisza-tó program számos újdonsággal szolgál a megvalósítás időszakában, május 20-ig. Példának okáért el is indult a saját honlapja, melyen keresztül aktuális információhoz juthat mindenki a projekttel, a Tisza-tóval, a térség programjaival és a környezettudatos gondolkodás fontosságával kapcsolatban. Meghirdettük az amatőr rövidfilm pályázatot is három kategóriában, valamint az Utazik a Tisza-tó roadshow is felkerekedett, hogy szórakoztatva, játékosan tanítva vigyel el a környezettudatosságot a fiatalokhoz.

 

  
tovább >>
04.18.
2018.
EGYEZTETÉS A MEGYEI TERÜLETRENDEZÉSI TERVRŐL
Cél a települések fejlesztéseinek figyelembe vétele - Forrás: jnszm.hu
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat év elején megkezdte a Megyei Területrendezési Terv (MTrT) módosítását. Ennek keretében a megye polgármesterei és főépítészei részére április 18-án munkaindító tájékoztatót szervezett a Megyeháza dísztermében.
  
tovább >>
03.13.
2018.
SZABAD MAGYAR SAJTÓ NAPJA A MEGYEHÁZÁN
Molnár Lajos és Ladoniczki Dániel a két díjazott - Forrás: jnszm.hu
Hosszú esztendők hagyománya, hogy a megye és a város vezetése közösen köszönti a megyei sajtóban dolgozókat a Szabad Magyar Sajtó Napján.A február 13-án megtartott megyeházi ünnepségen Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Fejér Andor, Szolnok város alpolgármestere köszöntötték a vendégeket és köszönték meg a szakemberek munkáját.
  
tovább >>
03.12.
2018.
HARMADJÁRA IS TISZTA-TÓ A TISZA-TÓ !
Folytatódik az ökotudatos projekt a tó térségében  - Forrás: jnszm.hu
Elindult Tiszta tó a Tisza-tó projekt 3.üteme! Május végéig sok-sok újdonság mellett a hagyományos programokkal is jövünk! Sajtótájékoztatón jelentette be az indulást Tiszafüreden Kovács Sándor, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, melyen részt vett Horváth Béla, a Tisza-tó Zöld Nagykövete és Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere is. 
  
tovább >>

Pályázati információkVállalkozás-ösztönzés

Kattintson a térképre a vállalkozások megtekintéséhez.

Hírlevél

A hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg az email-címét:

Eseménynaptár
KeSzCsSzVa
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
2018. Augusztus
Közadatkereső

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz.

Közösség
Partnereink
GFX + DEV + SEO + APP Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO
Köszöntő | Megye | Közgyülés | Hivatal | Közérdekű | Aktuális | HONLAPTÉRKÉP

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzati Hivatal

5000, Szolnok Kossuth L. u 2. 56/505-200* info@jnszm.hu

Készítette és üzemeltetiEP választás INTERREG IIIC