Beruházás Nagyivánon TOP megyei forrásból

“A megyei TOP kiemelt prioritása, hogy olyan települési alapszolgáltatások infrastrukturális és eszközbeszerzését segítse, amelyek a Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő emberek mindennapi életében is érzékelhető, kedvező változásokat jelentenek.”

215 millió forintból három jelentős beruházás valósulhatott meg Nagyivánon a TOP megyei forrásából. Olyan intézmények újulhattak meg,amelyek alapvető fontossággal bírnak a helyiek életében, ahol a helyi önkormányzat kötelező alapszolgáltatás keretében biztosítja a bennük folyó tevékenységet. Az infrastruktúra minőségében azonban volt hova előrébb lépni. Már csak ezért is örömmel adtuk át F.Kovács Sándor képviselő és Lajtos István polgármester úrral, valamint Bári Ágnes alpolgármester asszonnyal ma az új orvosi rendelőt, melyben a védőnői ellátás mellett a házi- és gyermekorvosi rendelés is elérhető, a felújított óvodát és az energetikai korszerűsítésen átesett szociális intézményt és általános iskolát.
A megyei TOP kiemelt prioritása, hogy olyan települési alapszolgáltatások infrastrukturális és eszközbeszerzését segítse, amelyek a Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő emberek mindennapi életében is érzékelhető, kedvező változásokat jelentenek.
Használják egészséggel, jókedvűen a most átadott beruházásokat a nagyivániak, az energetikai korszerűsítés kapcsán keletkező megtakarítás pedig kívánom, hogy eredményezze további fejlesztések alapját!